Willkommen, Gast
Benutzername: Passwort: Angemeldet bleiben:
Willkommen im Kunena Forum!

Sag uns und unseren Mitgliedern, wer du bist, was dir gefällt und warum du Mitglied dieser Webseite wurdest.
Alle neuen Mitglieder sind herzlich willkommen!
  • Seite:
  • 1

THEMA: Frage Fototapeta

Fototapeta 1 Tag 14 Minuten her #14863

• 5bxh7
  • 5bxh7s Avatar Autor
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Dank erhalten: 0
Cześć! Planuję małe odświeżenie salonu i chcę zmienić tapetę na tej głównej ścianie za kanapą. Mam już dość tych wszystkich szarych pasów i powtarzalnych wzorków, które widzę u każdego znajomego. Szukam czegoś unikalnego na wymiar, co nie wygląda jak tani wydruk z sieciówki, tylko ma w sobie jakiś artystyczny sznyt. Znacie jakąś polską markę, która robi nieszablonowe fototapety i nie zostawia klienta samego z doborem wzoru? Zależy mi na czymś, co nada wnętrzu klimat, a nie tylko „zaklei” ścianę. Dzięki za polecenia!

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

Fototapeta 1 Tag 10 Minuten her #14864

• KingJasmine
  • KingJasmines Avatar
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Dank erhalten: 0
Siemanko! Miałem ten sam problem z salonem – wszystko w sklepach wydawało mi się strasznie powtarzalne i bez wyrazu. Znalazłem jednak Muralas  https://muralas.pl/ i to był strzał w dziesiątkę, bo ich wzory na wymiar to zupełnie inna liga niż to, co widziałem w marketach. Cała ta dekoratorska przygoda z wybieraniem motywu poszła mega sprawnie, a ściana za kanapą w końcu wygląda nieszablonowo i ma swój unikalny charakter.

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

• Seite:
  • 1
  • Nicht erlaubt Themen erstellen
  • Nicht erlaubt antworten
  • Nicht erlaubt Dateien hinzufügen.
  • Nicht erlaubt Beitrag bearbeiten
Ladezeit der Seite: 0.219 Sekunden
© 2026 NONCHERS. All Rights Reserved. Powered by WebFactories